ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

НДК С ОГРАНИЧЕН ДОСТЪП НА 8 И 9 ЮЛИ

5 Юли, 2021

Националният дворец на културата ще бъде с ограничен достъп за външни посетители на 8 юли (четвъртък) и на 09 юли (петък) 2021 г. Причината е Срещата на върха на инициативата „Три морета”, която ще се проведе в същия период в НДК.

Всички културни пространства на НДК за посочения период остават затворени за външни посетители и публика, вкл.  Литературен клуб „Перото”, Театър Азарян, ДНК-пространства за съвременен танц и пърформанс, Арт Галерия и кино „Люмиер”. Събитията, предвидени в програмата на тези пространства, както и в останалите зали на НДК във визирания период се преместват на нови дати, които може да проследите на сайта на НДК – www.ndk.bg.

С ограничен достъп ще бъдат и всички заведения и ресторанти на територията на НДК. Няма да работи за посетители и Националният туристически информационен център, разположен на Вход  А4.

Спектакълът на Нов театър – НДК на 07 юли от 19.30 ч.  – „Животът - това са две жени”  - ще се състои.

Билетният център и Информационният център на НДК ще работят с ограничено работно време на 07 юли – до 19.00 ч., а касите ще бъдат напълно затворени на 08 и 09 юли. През това време зрителите могат да купуват билети за събитията от програмата на НДК онлайн на www.tickets.ndk.bg