ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

VIDEO GAMES LIVE – концерт

20:00ч. 20.11.2019 Зала 1

„Кантус Фирмус“ представя VIDEO GAMES LIVE!

За първи път в България гостува грандиозното мултимедийно шоу с музика от най-популярните видео игри на всички времена. Зашеметяващ спектакъл, който комбинира емоцията на голям симфоничен оркестър с енергията на рок концерт. Програмата включва музика от култови компютърни игри като Mario™, Zelda®, Halo®, Warcraft®, Castlevania®, GodofWar™, LeagueofLegends®, Tetris и други. Картината се допълва от специални ефекти, синхронизирано с музиката осветление и изпълнения на електронни ударни инструменти. Концертът е едно прекрасно преживяване за цялото семейство, независимо дали става дума за вълнуващи съвременни игри или за класически заглавия.

Шоуто Video Games Live включва и участие на публиката в специални интерактивни моменти, конкурс за най-добър костюм на герой от компютърна игра, а също Meet & Greet с участниците за всички притежатели на билети.

Най-големите фенове ще имат възможност да закупят допълнителни VIP билети, които им дават възможност за среща с Томи Таларико преди шоуто и специални подаръци.

Преживейте изключително успешния мултимедиен концерт - спектакъл, за който говори целият свят!

VIDEO GAMES LIVE
20 ноември 2019, НДК, зала 1, 20:00 ч.
ТОМИ ТАЛАРИКО, китара и водещ
ОРКЕСТЪР и ХОР на КЛАСИК ФМ РАДИО
Диригент: БРАЯН ДИЙНС

Билети на  www.ticketsbg.com, в билетния център на НДК и в мрежата на Eventim.

Повече информация на www.videogameslive.com и във Facebook.

ТОП СЪБИТИЯ