ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

The Night of Musicals

19:30ч. 24.04.2024 зала 1

Два часа вълнуващo музикалнo шоу, изпълнено с енергия!

Добре дошли на една от най-успешните музикални гали на всички времена! С милиони продадени билети, това шоу се превърна в най-успешното музикално шоу в Европа и постави нови стандарти в развлекателната индустрия. Не пропускайте това вълнуващо преживяване със спиращи дъха танцови изпълнения и световноизвестни мелодии! Слушайте най-добрите звезди от международните музикални сцени и се възхищавайте на невероятни костюми.
Най-добрият музикален коктейл: световноизвестни мюзикъли, актуални хитове и добре познати класики!
Продукции като "Танцът на вампирите", "Mamma Mia" или "We Will Rock You" на успешния мюзикъл на Queen са представени в това уникално, завладяващо шоу. Разбира се, в репертоара са включени и класики на всички времена, като „Фантомът на операта“, „Котки“, „Шоуто на ужасите на Роки Хорър“, „Елизабет“, „Грийс!“, „Уестсайдска история“ и много други. Станете свидетели как „Фантомът от операта“ признава любовта си на Кристин, слушайте „Котките“, докато „мяукат“ своите „Спомени“, доказвайки, че култовият им статус е напълно заслужен. Хитовете от сериала на Netflix "La Casa De Papel" също ще развълнуват публиката за първи път! Нека един първокласен музикален коктейл ви развълнува в "Нощта на мюзикълите"!
 
Разнообразни и уникални!
Артистите от „Елизабет“, „Котки“, „Танцът на вампирите“ и други мюзикъли са от САЩ, Австралия, Холандия и немскоговорящите страни. Те ще бъдат подкрепени от международно признати гост певци от оперни театри от цял ​​свят, чиито изпълнения на топ хитове като „Time To Say Goodbye“ на Андреа Бочели ще направят тази вечер незабравима!
 

ТОП СЪБИТИЯ