ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

Stand up Comedy на 1ви Април в Зала 1 НДК с Комеди Клуб София

20:00ч. 01.04.2019 Зала 1

Рекордно стендъп комеди шоу

Всяка година Комеди Клуб София подобрява рекорда си за най-голямо стендъп комеди шоу на празника на клуба - 1ви април.

Станете част от историята на стендъп комедията в България и заповядайте в зала 1 НДК с комедиантите на Комеди Клуб София, за да подобрим за трети пореден път рекорда си за най-голямо стендъп комеди шоу, правено в България.

Повече от 2 часа ексклузивен материал в шоуто- Funny is the New Sexy.

Гледайте Иван Кирков, Васил Ножаров, Филип от Комеди Клуб София, Николаос Цитиридис, Петя Кюпова, Ники Банков, Александър Деянски и Христо Радоев в най-голямото стендъп комеди шоу, правено някога в България.

През 2012та година, Иван Кирков стартира компанията Комеди БГ с цел да популяризира стендъп комедията в България. 2015та, Кирков открива първият и единствен до момента Комеди Клуб в страната. На 1 април 2017та, най-добрите стендъп комедианти на Комеди Клуба излизат за първи път на сцената на Зала 1 НДК и поставят най-големия си рекорд до момента. Точно година по-късно те подобряват рекорда си с 2582ма зрители на най-голямото stand up comedy шоу, правено някога в България. Не пропускайте да станете част от историята и да се смеете от сърце на 1ви април 2019та с хората, които промениха комедията в страната завинаги.

Комеди Клуб София:
Смешна вечер...
...без майтап!

За повече информация следете: https://standup.bg и https://comedyclub.bg