ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

"Сбъдни мечтата си" - мюзикъл

19:30ч. 25.06.2022 Нов Театър - НДК

Училището за музикален театър поставя първия си мюзикъл на сцената на Нов театър НДК на 25 и 25 юни от 19.30 ч.  “Сбъдни мечтата си!” е история, разказана от талантливите възпитаници на УМТ, която представя по забавен начин копнежа за сбъдването на голямата мечта. Елате и се потопете в един свят, в който няма невъзможни неща!
 
Организатор е Училище за музикален театър, основано в началото на 2022 година от Даниела Станкова — академичен музикант и дългогодишен преподавател по вокално майсторство, създател на Училище за певци “D Stars” и “Star Camp” - Летен лагер за талантливи деца с насоченост към мюзикъла. Редом с нея застават професионалистите с дългогодишен опит в сферата на сценичните изкуства Христина Ангелова, Виктор Ибришимов и Марина Драгомирецкая. Към основния творчески екип се присъединяват специалистите Петър Петров, Боряна Иванова, Самуел Ефтимов, Марина Колева, Десислава Бозукова и Екатерина Мутафчиева. Целта на училището е да изгражда, развива и реализира дебютиращи артисти, да надгражда уменията и да подчертава индивидуалността на професионалистите в сферата на сценичните изкуства. Проектът УМТ е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура”.
 
Адаптация и постановка: Христина Ангелова
Вокален педагог: Даниела Станкова
Вокални асистенти: Марина Колева и Петър Петров
Музикално оформление: Самуел Ефтимов
Хореограф: Боряна Иванова
Асистенти: Виктор Ибришимов и Моника Иванова
 
Действащи лица и изпълнители:
ТЕЙЛЪР ТЪРНЪР – Виктория Филипова
ИДЪН (майката на Тейлър) – Мирослава Бурнева
УОЛТЪР (бащата на Тейлър) – Петър Петров
ПОЛИ – Гергана Толева, Рада Грозданова
ПРИСИЛА (майката на Поли) – Марина Колева
ГРЕЙС – Нора Чернева
АМАНДА – Мариета Драгиева, Гергана Толева
ЛЮК – Янко Чалъков
ХОРЕОГРАФ – Анна Монева
Г-ЖА ПОПИ – Снежина Рангелова
КРИС КОЛИНС – Никола Попов
ГЛАВЕН АСИСТЕНТ НА ВОДЕЩИЯ – Мая Бабанин
ТЕЛЕВИЗИОНЕН ЕКИП – Рада Грозданова, Александра Кръстева, Теа Николова, Валентина Станкова, Преслава Топалова, Неда Кралева
МИС УИМЗИ – Миа Боева
МИСТЪР УИЛСЪН – Преслав Василев
ТАНЦОВА ТРУПА – Ева Виктория Колева, Моника Мечкарова, Елизабет Бумова
УЧЕНИЦИ – Светлозара Георгиева, Катина Попова
 
ВОКАЛЕН АНСАМБЪЛ – Кристина Кръстева, Преслава Топалова, Неда Кралева, Гергана Толева, Мариета Драгиева, Валентина Станкова, Теа Николова
 
Очакваме ви на 25 и 26 юни от 19:30 ч. на сцената на Нов театър НДК, а билети може да намерите на касата на Билетен център НДК и онлайн.