ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

Rakia & Spirits Fest Sofia 2022

12:00ч. 03.12.2022 зала 6

Фестивалът Rakia & Spirits Fest Sofia 2022 и тази година ще ви посрещне с всякакви вариации на спиртни напитки - гроздови, плодови, анасонови и отлежали от Балканите и света.
 
За първи път пред публика ще бъдат представени Премиери на различни нови продукти, както и колекционерски и стари напитки.
Изложба на най-голямата колекция на Балканите от испански брендита. Посетителите ще могат да видят над 30 брендита от началото на 50-те години до наши дни. Pedro Domecq - Brandy Carlos I, Carlos III & Fundador - 1950, 1960, 1970, 1980, González Byass Soberano, Guerrero Reconquista, Rivero Rafael - Spanish Brandy - 1950-1970, Felipe II Agustin Blazquez - Brandy Solera Especial - 1960 1980s, 1990s, 2000, Sanchez Romate Cardenal Mendosa & Cardenal Cisneros + Magno Osborne - b. 1960s, 1970. Част от тези напитки са предвидени и за дегустация.
За дегустация ще бъдат изложени за първи път в България дестилатите Marc de Champagne от избите Moet Chandon, Deutz, Pommery и др. Ще могат да се дегустират дестилати от манго, джинджифил и грейпфрут от Френска Полинезия и още много други.
 
➢     Специална дегустационна комисия с председател Проф. Нинослав Никичевич от Сърбия, дни преди фестивала и на сляпа дегустация ще избере най-добрите спиртни напитки, като резултатите ще бъдат обявени в деня на откриването на  Rakia & Spirits Fest Sofia 2022
 
➢     Майсторски класове на различни теми ще очакват любопитните за знания в областта на спиртните напитки.
➢     Хранителна зона със сочни меса и традиционни мезета от съседните държави ще посрещне гладните.
 
➢     Авторски ракия-коктейли за любителите на нестандартни вкусове,  ще се приготвят на място с вариации на ракия и синьо сирене.
 
➢     За доброто настроение на фестивала сме подбрали специална художествена програма с духови оркестри и етно формации.
 
На щандовете, които ще предлагат разнообразие от  напитки, посетителите ще бъдат посрещани от истински експерти и професионалисти в бранша.
  
Rakia & Spirits Fest Sofia 2022е и чудесен шанс да зарадвате любимите хора с едно позитивно преживяване.
 
 
Всички удоволствия, които предлага фестивала, са достъпни само за пълнолетни лица.
 
Организаторите, производители и официалните представители на марките апелират да се консумира отговорно и с мярка!

ТОП СЪБИТИЯ