ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

Отвъд видимото - Списание 8 на живо

10:00ч. 01.10.2022 зала 11, Кино Люмиер

Скъпи приятели,
Време е да съпреживеем още веднъж магнетичния обмен на знания и светлина по време на събитието ни „Списание 8 НА ЖИВО: Отвъд видимото“. 
На 1 октомври на обичайното място (НДК, зала Люмиер) ще ви срещнем с истинско съзвездие от лектори, които заедно ще ни преведат през дебрите на невидимото.
В Списание 8, както знаете, то е на почит, защото вярваме, че животът представлява много повече от онова, което можем да видим и докоснем. Погледът ни ще се насочи към силите, които движат духовния ни път, причините за бедите ни, които не виждаме, ще се върнем към знанието на мъдрите свои предци и ще затрептим на честотата на Майката Земя.
За това ще ни помогнат верните приятели на Списание 8:
- Гуру Йоги Тан
- Росица Якобс
- Христо Нанев
- Стойчо Керев
- Йордан Камджалов
- Христо Буковски
- Розмари Де Мео
- Веселин Орешков
Ако представата ви за света не се изчерпва с материалното му проявление, ако затваряте очи, за да видите ясно шарките на живота, ако не вярвате в случайното стечение на обстоятелствата, заповядайте да споделим този ден, да повярваме заедно в светлите сили и да се вдъхновим от чувството за единство, което винаги изпълва залата по време на събитията Списание 8 НА ЖИВО.