ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

МЕЛОДИЯ

19:30ч. 11.10.2021 Нов Театър - НДК

МЕЛОДИЯ

"Мелодия" е искряща от хумор романтична комедия от ирландската драматуржка Диъдри Кинахан. Ще проследите историята на двама влюбени на средна възраст, а тяхната уникална чистота и непринуденост ще Ви накара да се смеете от сърце. Тази изтънчена комедия ще Ви потопи в съдбата на две птички Божии и едно шадраванче!

Автор  Диъдри Кинахан
Постановка и муз.картина Клара Армандова
Участват Никола Мутафов, Диана Костова
Сценография и костюми Венелин Шурелов
Вокален консултант доц.д-р.Николай Моцов
Звукова среда Боян Христов
Продукция “Vision”
Проектът се реализира с подкрепата на Министерство на културата

 

През една пролетна сутрин, случайността среща Уилям Кейн, който години наред търси подходяща партньорка, с очарователната Катлийн Хил, която не по-малко от него копнее за истинската любов, макар да работи като секретарка на рисково място – фирма за компаньонки. И двамата имат оскъден опит с отсрещния пол, което предизвиква поредица от недоразумения. В пътешествието на Уилям и Катлийн един към друг има много перипетии, но има и победи, разбулени тайни, малки и големи открития, носталгия по детството, и един мощен невидим съюзник - музиката.

Когато думите не достигат, Уилям и Катлийн разговарят чрез музиката... Също като героите на Лейди Гага и Брадли Купър. Само че в „Мелодия“  краят е щастлив!

 

Блестящата романтична комедия от известната британска авторка Диъдри Кинáхан е изпълнена с хумор, носталгия по красотата, и много музика.