ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

Концерт на Таря Турунен - седящи във VIP ложа

20:00ч. 03.12.2023 зала 3

Метъл богинята Таря няма да пропусне любимата си България и тази година.

На 3 декември 2023 г. тя пристига в София, зала 3 на НДК за един по - различен, по - мрачен и може би най – пленителния й концерт, на който някога ще присъствате.

Очаква ни уникална тъмна метъл Коледа, антипод на всички лиготии със звънчета, елхи и подаръци, от които всеки декември рискуваме да хванем диабет. Ледената кралица идва от Север, за да ни завладее с музиката от най – новия си албум Dark Christmas.

Таря е подготвила невероятен симфоничен спектакъл със струнен оркестър и хор от България. Освен творби от новия албум, който се очаква да излезе около Коледа, тя ще представи и емблематичните си за сезона добре познати парчета, но по начин, който никога не сте чували на живо.

Все още не е ясно кога ще стартира турнето, което носи името Dark Christmas 2023, нито кои са държавите, през които ще премине, но едно е сигурно – България е първата потвърдена дата и нито за секунда не сме се съмнявали, че Таря би ни пропуснала.

Дни след невероятното шоу, което тя направи в клуб Joy Station миналия октомври, започнаха разговорите за следващото й посещение у нас и ето, че днес вече можем да ви споделим тази прекрасна новина.
 
Билетите за Коледния концерт на Таря Турунен в София, зала 3 на НДК на 3 декември 2023 г. са в продажба в Билетен Център НДК, както и онлайн на https://www.tickets.ndk.bg/ на цени от:
-          60 лв. за правостоящи до 30.04.2023 г. вкл.
-          70 лв. за правостоящи до 2.12.2023 г. вкл.
-          80 лв. за правостоящи в деня на концерта
-          120 лв. за седящи във VIP ложа

*Деца до 10 год. възраст влизат без билет и с придржител, но не могат да бъдат настанени на отделно седящо място