ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

HAVASI Symphonic - Sofia 2023

16:30ч. 02.12.2023 зала 1

HAVASI Symphonic Concert Show
Националния Дворец на Културата
След изключително успешни концерти в България ХАВАШИ се завръща в София с най-новото си концертно шоу в Националния Дворец на Културата на 2 декевмри от 16:30 и 20:00 часа! Билети се продават в системата на Eventim, като закупените до 10.03.2023г. са с 10% намаление.
Едно невероятно музикално пътуване
Концертното шоу на ХАВАШИ обединява соло пиано, множество изключително талантливи солисти на световната музика и рок барабани на една сцена. Артистите пренасят публиката на увлекателно пътуване през непрестанно разгръщащи се музикални сцени. Различните настроения предоставят на публиката запомнящо се силно преживяване, като возене на влакче от емоции, подсилено от най-новите технологии в озвучаване, сцена, осветление и видео проектиране.
Различно от всичко, което сте чували досега
Програмата се състои от 100% оригинални произведения на един от най-завладяващите и многостранни млади композитори в наши дни: Хаваши. Неговата иновативна музика е различна от всичко, което сте чували преди; едновременно свежа, страстна и забавна. Уникалният му музикален стил съчетава дълбочината и дисциплината на класическата музика с ослепителното разнообразие на световната музика и чистата сила на рока.
Класическата виртуозност среща чара на Лас Вегас
Шоуто в стил Лас Вегас, базирано на оригиналната идея на американския креативен режисьор Брайън Бърк (шоуто на Селин Дион "Новият ден" от Лас Вегас, Ил Диво, Америка търси талант) и френския визуален дизайнер Жил Папан е тържеството на международната култура.