ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

XVI-ТОТО ИЗДАНИЕ НА СОФИЙСКИЯ ТЕАТРАЛЕН САЛОН ще бъде открито тази вечер със спектакъла "Серотонин"

13 Apr, 2021

XVI-ТОТО ИЗДАНИЕ НА СОФИЙСКИЯ ТЕАТРАЛЕН САЛОН ще бъде открито тази вечер от 19:00 часа в Театър Азарян с номинирания за ИКАР 2021 спектакъл "Серотонин" по текст на най-известния съвременен френски писател Мишел Уелбек.

Спектакълът е продължение на търсенията на режисьора Крис Шарков към сценичен изказ на нашето съвремие. Превод от френски - Александра Велева, адаптация и постановка - Крис Шарков, сценография и мултимедия - Илияна Кънчева - НОМИНАЦИЯ ИКАР 2021, костюми - Елис Вели, музика - Емилиян Гацов-Елби, участват - Васил Читанов, Ирмена Чичикова, Ивайло Драгиев, Биляна Георгиева, Веселина Конакчийска, Боряна Маноилова - НОМИНАЦИЯ ИКАР 2021, Николай Николаев.

Всички останали Номинации за Наградите ИКАР 2021 можете да откриете тук. Не пропускайте да участвате в електронния вот за Най-добро представление на публиката като гласувате в нашия сайт www.uba.bg 

XVI-тото издание на Софийския театрален салон тази година ще протече под знака на 100-годиишнината на Съюза на артистите в България, отчитайки и най-значимите постижения на творците през изминалия сезон.

Софийският театрален салон е част от Календара на културните събития на Столичната община за 2021 г., както и част от Националния културен календар и се провежда с подкрепата на Министерството на културата и Министерството на туризма.