ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

Концертът на Zucchero Fornaciari в София се отлага за 2024 г.

21 Юни, 2023

Скъпи приятели,налага се да ви уведомим, че поради медицински причини, наложили забрана от лекарския му екип за полети в течение на 3 седмици, любимият на всички ни италиански артист Дзукеро няма да кацне тази седмица в София.

Тези форсмажорни обстоятелства налагат преструктуриране на цяла секция от голямото му световно турне и България, заедно с други околни страни, попадна именно в този период. Дзукеро моментално избра за София първата възможна дата в началото на 2024 г. и тя е 29 април, а мястото остава зала 1 на НДК.

Eто и информацията, която получихме директно от екипа на Дзукеро:

ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ

Информираме ви, че поради независещи от никого причини, концертът от World Wild Tour 2023, планиран в София (България) за 23 юни 2023 г., се отлага за 29 април 2024 г. Zucchero и екипът му съжаляват, че трябва да отложат срещата с българската публика, която винаги е проявявала голям интерес и подкрепа към музиката му. Zucchero няма да може да излезе на сцената на 23 юни 2023 г., но ще очаква с нетърпение новата дата за среща с българските фенове - 29 април 2024 г.

БИЛЕТИ:

• За всички, които проявят търпение и разбиране към артиста, закупените билети ще важат за новата дата без да е необходима презаверка.

• За всички, които искат да върнат билетите си, това ще е възможно от 03.07. до 29.09.2023г. вкл.
Връщането ще се извършва:
- на място, откъдето са закупени билетите физически
- за онлайн билети и поръчки от платформата на НДК, пишете на online@ticketsndk.com 

Благодарим ви за разбирането и вярваме, че споделяте нашето мнение, че здравето на артиста е най-важно.