• СПЯЩАТА КРАСАВИЦА от П.И. Чайковски | Държавна опера Стара Загора

    Балетът „Спящата красавица” на Старозагорската опера е поставен в класически стил, хореографията е на базата на гениалната интерпретация на Мариус Петипа. Постановката и режисурата са на големия руски танцьор, хореограф, филмов актьор и утвърден балетен предприемач и преподавател Андрей Босов, който дойде в Стара Загора по покана на примабалерината Силвия Томова – художествен ръководител на Балета на Старозагорската опера.

  • 40 ГОДИНИ НДК

    На днешната дата през 1981 г. е открита зала 1, а през октомври и останалата част на НДК. 40 години по-късно - вие сте НДК! Липсвате ни!

  • ПРЕНАСОЧЕНИ СЪБИТИЯ В ЗАЛА 1

    Тук актуализираме своевременно информацията за новите дати на пренасочените събития в зала 1. Ако има събитие в зала 1, от което се интересувате, но не го намирате в настоящия списък, за него все още няма конкретна информация или се очаква в скоро време такава да се появи. Ако имате нужда от повече информация по конкретни казуси, подробности за билети и други детайли, свързани със събитието, ви приканваме да се обръщате директно към неговия организатор.

ТЕНОР / MASTER OF ART
19:00ч. 01.09.2021 Кино Люмиер

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

КАЛЕНДАР
ВСИЧКИ СЪБИТИЯ