ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

ВЕЛИЧЕСТВЕНИЯТ „ЦАР ЛЪВ” ИДВА В КИНО „ЛЮМИЕР ЛИДЛ” В РЕАЛИСТИЧНА ВИЗУАЛНА ПРИКАЗКА

10 Юли, 2019

Цялата киновселена тръпне в очакване на завръщането на Царя! Малките и големи почитатели на един от най-обичаните филми  - „Цар Лъв”, ще имат възможнотта да гледат изцяло новата му версия в Кино „Люмиер Лидл” всеки ден от 19 юли до 1 август от 17:00 и 19:15 ч.
Режисьор, сценарист и продуцент на филма е Джон Фавро, познат на публиката с римейка на филма „Книга за джунглата” (2016 г. ). Сега Фавро ще ни потопи в реалистичната визуална приказка „Цар Лъв”, където ни очакват много смях, неочаквани изненади и големи забавления. Пригответе се за приключение до африканската савана, където се ражда бъдещият цар!

Филмът разказва историята на малкото лъвче Симба и възкачването му на трона. Не всеки обаче в царството е щастлив от неговата поява. Пред какви трудности ще премине героя и как ще намери пътя, който му се полага по право? Отговорите ще научите в Кино „Люмиер Лидл”.Новата версия на „Цар Лъв” е създадена с помощта на компютърни изображения в съчетание със специални ефекти, които ще потопят зрителите в света на непознатото животинско царство. Обитателите на Джунглата идват по-реални от всякога, за да пренесат почитателите на „Цар Лъв” в своя красив, но опасен свят. 


Междувременно световната галапремиера на филма в Лос Анджелис, която се състоя на 9 юли, се превърна в едно от най-впечатляващите събития в света на киното за тази година. На нея присъстваха звезди като Бионсе, Доналд Глоувър, Джеймс Ърл Джоунс и други, които озвучават героите в оригиналната версия на филма. В Кино „Люмиер Лидл” „Цар Лъв” ще бъде дублиран на български език.

Отправете се на пътешествие към африканската савана със Симба и очарователния тандем Тимон и Пумба. Начална точка – Кино „Люмиер Лидл”.

Билети за прожекциите може да закупите онлайн на www.tickets.ndk.bg и в Кино „Люмиер Лидл” на цени от 6 и 8 лв.