ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

ТОЗИ УИКЕНД НДК Е ТЕРИТОРИЯ ЗА РОДИТЕЛИ И ДЕЦА

21 Feb, 2020

През уикенда НДК ще бъде предпочитаното място в София, в което да дойдете заедно с цялото семейство. Поредицата от събития, предназначени за деца и родители, започва още в петък верер в Клуб 1, където от 19.00 ч. ще се проведе Годишната среща на випускниците от Детска лидерска академия.

В събота и неделя почти всички зали и фоайета на двореца са заети със събития, които приканват децата и родителите да прекарат пълноценно време заедно в уютната атмосфера на една от най-емблематичните сгради на София.

В събота от 10:00 до 18:00 часа в Централното фоайе на НДК ще се проведе третото издание на Slingo Fest 2020 - Близо до теб! Най-голямото събитие в сферата за грижите за най-малките ще събере на едно място специалисти, производители и вносители на продукти. Посетителите ще могат да разгледат, изпробват и закупят ергономични носилки, дрехи, аксесоари, козметика, многократни пелени и обучителни играчки, всичко свързано с философията на привързаното родителство.

В същото време на етаж 5 в зали 7, 8 и 9 ще се проведе най-големият семеен форум в България – „Академия за Родители“. Тази година форумът събира на едно място изложения с водещи компании и организации, полезни лекции и презентации, безплатни консултации със специалисти и експерти, различни работилници, занимания за деца и много подаръци. Събитието е безплатно - със задължителна регистрация.

Пак по същото време в събота, но в Литературен клуб „Перото” ви очакваме на второто издание на Positive Postpartum Summit - единствено по рода си събитие у нас, посветено на физическата и емоционална грижа за новата майка.

А ако децата ви са пораснали и търсите най-подходящата образователна институция за тях, за вас е събитието на седмия етаж на НДК – „Световно образование“. Там в събота и неделя ще може да се срещнете с представители на голям брой образователни институции от цял свят, които пристигат в НДК специално за среща с ученици, студенти и кандидат-студенти.