ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

НДК ПУСКА СОБСТВЕНА СИСТЕМА ЗА ОНЛАЙН ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ

25 Sep, 2017

На първоначалния етап тя ще позволява онлайн резервации, а в последствие ще се трансформира в система за директни продажби
 
Националният дворец на културата внедрява собствена система за онлайн продажба на билети. Тя ще се осъществява през сайта ndk.bg чрез бутона „купи билет” и ще обслужва всички събития от календара на НДК.

Пускането на системата за онлайн продажба ще се реализира на два етапа. В момента на страницата ndk.bg могат да се купят онлайн билети за събитията в зала 1. В следващия месец това ще е възможно и за всички останали пространства на НДК, сред които Театър Азарян, ДНК-пространство за съременен танц и пърформанс, кино „Люмиер Лидл”.

На първия етап от внедряването системата ще функционира като система за онлайн резервации. Така зрителите ще могат дистанционно да запазват билет, който до определен срок ще получат на касите на Билетен център-НДК или чрез куриер. На следващия етап от внедряването системата за онлайн резервации ще се трансформира в система за директни онлайн продажби.

По този начин Национален дворец на културата подобрява предлаганите услуги на публиката и се обръща специално към активната млада аудитория, категорични са от мениджмънта на Двореца.

Едно от първите събития, продуцирани от НДК, за които има вече онлайн резервация на билети, е Киномания. На сайта на НДК и през сайта kinomania.bgмогат да се запазват билети за някои от хитовите заглавия от филмовата панорама. Интернет платформата ще започне да функционира и за всички кина от програмата на Киномания –  „Люмиер Лидл“, зала 1, „Дом на киното“, „Одеон“, „Културен център G8“, „EuroCinema“ и „Френски институт“.
 
Повече за онлайн продажбата на билети в НДК може да откриете тук: http://maniakino.com/npc_ws_pg_home.php 
Следете нашия профил във Facebook: https://goo.gl/TFRqYn  
 

Резервирай билет за „Безкрайната градина”- ТУК
Резервирай билет за „Въртележка”- ТУК
Резервирай билет за „Субурбикон”- ТУК
Резервирай билет за „Buena Vista Social Club: Adios“- ТУК
Резервирай билет за „Да обичаш Винсент”- ТУК
Резервирай билет за „Матилда”- ТУК