ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

МАРИО БИОНДИ РАЗПАЛИ ВУЛКАНИЧНИ СТРАСТИ НА ФЕСТИВАЛА „ETNA IN SCENA”

19 Aug, 2019

През горещия месец август продължава поредицата от концерти на Марио Бионди на уникални италиански сцени. След като преди няколко седмици певецът пя на средновековната сцена „Хоршовски”, разположена на върха на град Монфорте д’Алба, сега звездата стана част от тазгодишното издание на фестивала „Etna in Scena”. Той се провежда в италианския град Джаферана Етнеа в Сицилия. Бионди обра овациите на публиката, изпълнявайки големия  си хит на лятото „Sunny days”, както и много от най-популярните си заглавия на внушителната сцена „Falcone e Borsellino”, разположена в подножието на вулкана Етна. 
„EtnainScena” е артистичен фестивал за музика, кино, танц и театър, а уникалното местополжение на сцената „Falcone e Borsellino” гарантира на зрителите незабравими усещания, гарнирани с невероятна гледка, разкриваща неустоимата красота на Сицилия.

Към богатата културна програма на фестивала „Etna in Scena” тази година се включиха изпълнителите Кристиано Де Андре, Едоардо Бенато и още мн. др , а специален гост беше тазгодишният победител в италианското музикално предаване „Amici” Алберто Урсо.

Също толкова вълнуващ се очертава да бъде концертът на Марио Бионди в Зала 1 на НДК на 18 октомври от 20:00 ч., където певецът ще ни пренесе в неповторимата атмосфера на италианското лято, подправена с уникалното соул звучене на изискания музикален стил на Бионди.

Билети за концерта можете да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg.