ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

МАГИИ, ОТВАРИ И ФАНТАСТИЧНИ ЖИВОТНИ ОЧАКВАТ УЧАСТНИЦИТЕ В „НОЩ НА КНИГИТЕ ЗА ХАРИ ПОТЪР“

26 Jan, 2018

Записванията за участие продължават до 29 януари
 
Ежегодното събитие, посветено на героя от фантастичните романи на Джоан Роулинг – Хари Потър, ще събере отново всички негови почитатели на едно място в „Нощ на книгите за Хари Потър“. Събитието ще се състои на 3 февруари (събота) от 11:00 до 19:00 часа в Литературен клуб „Перото”, а вълшебната тема тази година е Фантастични животни, включваща идеи от всичките седем книги от поредицата, както и от допълнителните книги от колекцията на хогуортската библиотека.

В „Перото“ младите магьосници, вещици и мъгъли ще имат възможност да вземат участие във вечер, изпълнена със състезания, магии, отвари и фантастични животни.

За най-добрите ще има награди и специални изненади, а партньорите ни от издателство „Егмонт“ ще зарадват участниците с книги.

В „Нощ на книгите за Хари Потър“ ще се включи и „Корпусът за бързо гърмене“ – неформална студентска организация към Софийски университет „Св. Климент Охридски“. В нея участват настоящи, бивши и понякога бъдещи студенти-химици. Целта им е да популяризират науката химия и да покажат, че освен важна за нашия живот, тя е и много забавна.

Участието в събитието е безплатно, така че си вземете доброто настроение и цялата фенска страст и заповядайте в „Перото”!

Записванията продължават до 29 януари /включително/.

ПЪЛНИТЕ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В „НОЩ НАКНИГИТЕ ЗА ХАРИ ПОТЪР“ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ В СЪБИТИЕТО!