ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

ИСТИНСКОТО ЛЯТО ЗАПОЧВА В КИНО „ЛЮМИЕР ЛИДЛ” С ФИЛМА НА ДАНИ БОЙЛ „ВЧЕРА СИ Е ЗА ВЧЕРА”

27 Юни, 2019

Ед Шийрън, Джеймс Кордън и още знаменитости са част от най-смешната музикална комедия на този сезон

Как би се развила музиката, ако никой не е чувал за легендарните „Бийтълс”? Отговорът ще даде забавната комедия „Вчера си е за вчера” (Yesterday) на 5 юли от 19:00 ч. в Кино „Люмиер Лидл”. Във филма отличеният с „Оскар” режисьор на „Беднякът милионер” Дани Бойл представя света без легендарната четворка от Ливърпул.Комедията разказва историята на британския текстописец и изпълнител Джак Малик, чиято музика не впечатлява никой, до момента, в който актьорът не се събужда след пътен инцидент.  Тогава Джак открива, че се е озовал във време, в което целият свят е забравил „Бийтълс”. Целият свят освен самият Джак. Единственото, което си спомня е музиката на легендарната група.

От обикновен човек до световноизвестен изпълнител. Макар и кратък, пътят до успеха за Джак носи и своите последствия. Каква е цената да осъзнаеш, че единственото, от което хората имат нужда, всъщност е... любов? До какви комични ситуации ще довете несъществуването на „Бийтълс”? Отговорът на тези и още въпроси разберете на 5 юли в кино „Люмиер Лидл”.

В ролята на Джак Малик се превъплъщава актьорът Химеш Пател. Във филма участват и известни знаменитости, като носителят на „Грами” Ед Шийран, който играе самия себе си. Именно той дава тласък на кариерата на Джак, помагайки му да пресъздаде някой от най-големите хитове на „Бийтълс”, сред които „Yesterday”, “In My Life”, “The Long and Winding Road”, “Help!” и други.

Участват още английският комик, продуцент и телевизионен водещ Джейм Кордън, актрисата Лили Джеймс и носителката на награда „Еми” Кейт Маккинън.  Продуцент и сценарист на „Вчера си е за вчера” е Ричард Къртис, познат с работата си от „Наистина любов” (2003 г.).

Следващите дати, на които може да гледате „Вчера си е за вчера” в кино „Люмиер Лидл” са 6 юли (20:00 ч.), 7 юли (17:00 ч. и 19:00 ч.) и от 8 до 18 юли всеки ден от 19:00 ч.

Билети за филма „Вчера си е за вчера” може да закупите онлайн на www.tickets.ndk.bg и в кино „Люмиер Лидл” на цени от 6 и 8 лв.