ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

ХРИСТО МУТАФЧИЕВ Е СТРАШНИЯТ ПИРАТ ФЛИНТ В „ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА” В ТЕАТЪР АЗАРЯН

3 Dec, 2018

Популярният български актьор Христо Мутафчиев ще се превъплъти в образа на страховития пират Флинт в най-новия спектакъл на Театър Азарян – „Островът на съкровищата”.
 
Режисьор на постановката е Анастасия Събева, позната на публиката на театъра в НДК със спектакъла „Кралят Елен”.
 
Много съм благодарна на Христо Мутафчиев, неговото участие е специално и представлява основната интрига на спектакъла.“, споделя Анастасия, която не крие признателността си към известния актьор и за цялостната му подкрепа за проекта.
 
Премиерната дата на „Островът на съкровищата” е на 17 декември, а публиката ще може да гледа страховитото приключение за пирати и съкровища още два пъти до края на годината – на 21 и 30 декември.
 
Островът на съкровищата” е създаден по популярния приключенски роман на Робърт Луис Стивънсън. Освен специалното участие на Христо Мутафчиев, актьорският състав включва младите и талантливи: Стелиан Радев, Августина-Калина Петкова, Елена Нацариду, Явор Вълканов, Михаил Сървански, Димитр Несторов, Елица Костова, Васил Витанов, Нено Койнарски, Иван Станчев, Виктор Иванов, Деян Жеков, Денис Хаят и Шахин Шехзен.
 
Актьорът Стелиан Радев е автор и на музиката в спектакъла.
 
Билетите за „Острова на съкровищата” са вече в продажба. Спектакълът ще зарадва, както младежите, така и техните родители.
 
За екипа:
 
Режисьор: Анастасия Събева
Сценография и костюми:
Ивайло Николов
Ива Гикова
Хореография: Анна Пампулова
Музика: Стелиан Радев
 
Актьорски състав:
Михаил Сървански
Явор Вълканов
Васил Витанов
Стелиан Радев
Елена Нацариду
Августина - Калина Петкова
Елица Костова
Нено Койнарски
Димитр Несторов
Иван Станчев
Виктор Иванов
Деян Жеков
Денис Хаят
Шахин Шехзен
Със специалното участие на Христо Мутафчиев