ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

XIII Софийски симпозиум по репродуктивна медицина

09:30ч. 12.10.2019 Зала 4

На 11 и 12 октомври 2019г. в зала 6 и зала 4 на НДК ще се проведе тринадесетото издание на  Софийски симпозиум по репродуктивна медицина, организиран от Институт по репродуктивно здраве и Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Софийският симпозиум дава възможност както на млади, така и на опитни специалисти да се запознаят с последните новости в областта на репродуктивната медицина, гинекологичната профилактика и оперативната гинекология, акушерството, проследяването на бременността и феталната медицина. За тринадесет години събитието се наложи като един от най-авторитетните форуми в изброените направления. То се превърна в арена за колаборация и обмяна на опит между водещи специалисти на световно ниво, посещавано е от повече от 400 делегати всяка година.

И тази година ще имаме честта да посрещнем гост-лектори, международно утвърдени имена, като д-р Майкъл Карол (специалист по репродуктивна медицина и водещ лектор в Manchester Metropolitan University), д-р Джоан Мутер (специалист по репродуктивна медицина и лектор в Massey University), проф. Джак Дон (специалист оперативна гинекология, репродуктивна медицина и директор на SRI (Infertility Research Unit), Белгия)и др. Модулът по пренатална и фетална медицина, както и в предходните издания на симпозиума, ще бъде с участието на представители на школата на проф. Кипрос Николаидес, Фондацията по фетална медицина (FMF).

Делегатите на форума отново ще имат възможността да участват в полезни практически семинари и да се запознаят с авангардни ендоскопски оперативни техники.

А за четвърта поредна година, на симпозиума ще бъде проведена и специална сесия за акушерки, която включва както презентации, така и практически обучения, водени от български и международни лектори.

Програмата на събитието и регистрацията за участие може да намерите на:
www.reproduktivnozdrave.org