ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

СЕКС, НАРКОТИЦИ И HIP-HOP

19:30ч. 25.02.2020 Нов Театър – НДК

"Секс, Наркотици & Hip - Hop" - Нищо не е това, което изглежда!  


По мотиви на Ерик Богосян

Постановка: Станислав Дойнов

Участват: Станислав Дойнов, Траян Костов и Александър Христов
Осветление и музикално оформление: Павел Панов

Продуцент: Дойнов Арт Ентъритеймънт ЕООД
Организатор: Марчела Димова

 

Един ексклузивен музикален интерактивен спектакъл за странностите на човешкия живот, за големите мечти на малките хора, за сбъдването и обстоятелствата, за истината, която винаги ни настига и ни заставя да се разделим с илюзийте, за бунта срещу системата!Нестандартна пиеса за реалния живот на малките хора с огромни души, извън рамките на общоприетото!!

Режисьорът: „Искам да разбия всички всички стандартни техники за изграждане на театър и да покажа, че той може да се прави от всичко и с всичко...стига да имаш точното послание!!! Животът е една голяма кофа за боклук, и всички ние дълбаем надолу в нея. И колкото повече се опитваме да изплуваме на горе, толкова повече падащият капак ни удря по главата. 

 

8 монолога на осем различни персонажи от заобикалящият ни живот. 8 истински истории, 8 човешки съдби и 8 човешки катарзиса. Изпълнени от един и същи актьор, като между мон9олозите двамата музиканти, които са леко като духовете на представлението, изпълняват 8 парчета на живо. 

Посланието, което оставя пиесата след като бъде изгледана, е че нашият живот, не трябва да мине, като безгласна буква и никой на този свят не трябва да се оставя да бъде мачкан. Дори и най-малкият нищожен и дребен човечец, който не е постигнал нищо в живота си, има своите велики моменти и своите огромни лични дерзания. 

 

Песните са свързани пряко с монолозите и се опитват да придадат по-голям смисъл.

Дължината на спектакъла е 90-100мин. Представлението е подвижно, търпи консумация на храна и алкохол по време на представлението и комуникация на публиката с актьора, както и актьора с публиката по всяко едно време на представлението. 

 

Посланието на представлението докосва всички възрасти. Няма възрастово ограничение. 

 

Спектакъла е истински, брутален, дори на моменти циничен, какъвто е и стилът на Ерик Богосян, без разбирасе да се прекалява. 

Спектакъла държи мярка на поведение и отношение и не прехвърля границите на добрия тон.