ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

МЛАДОСТТА ПЕЕ И ТАНЦУВА | КОНЦЕРТ НА НИКОЛИНА ЧАКЪРДЪКОВА

19:00ч. 27.09.2020 Зала 1

ПРЕНАСОЧЕНО ОТ 29 МАЙ

Поради заповед на Министерски съвет за забрана за провеждане на масови прояви на закрито, концертът на Николина и Мария Чакърдъкови (планиран за 02.04.2020г.) се ПРЕМЕСТВА на НОВА ДАТА – 29 МАЙ! Закупените досега билети ще важат без презаверка! Има още билети, заповядайте на 29.05 в зала 1 на НДК.

На 29.05.2020г. ви каним в зала 1 на НДК да се насладите на спектакъла „Младостта пее и танцува” с участието на Мария и Николина Чакърдъкови, Петя и Боби Шапкови, Неврокопски танцов ансамбъл и Оркестъра на Фолклор ТВ.

След големия успех на концерта от 30.09, където взеха участие Мария Чакърдъкова и Петя Шапкова, Николина подава ръка на младостта. Вдъхновена от желанието им да пеят, да танцуват, да работят и като естествено продължение на нейния творчески път дойде спектакъла „Младостта пее и танцува”, където ще се откроят изпълненията на Мария Чакърдъкова и Петя Шапкова

„Младостта пее и танцува” е „приказка” за приемствеността, за първите трепети, за любовта, за очакването, за мечтите, за порива да пееш и танцуваш.

Очакваме ви на 29.05.2020г. в зала 1 на НДК, за да отпразнуваме младостта заедно с Николина и Мария Чакърдъкови, Боби и Петя Шапкови, Неврокопски танцов ансамбъл и Оркестъра на Фолклор ТВ.