ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

КОНЦЕРТ НА МИХАЕЛА ФИЛЕВА

19:30ч. 18.04.2019 Зала 1

Концерт на Михаела Филева
 
На 18-ти април ще се състои първият самостоятелен концерт на Михаела Филева в зала 1 на НДК.

Подготовката за спектакъла тече от няколко месеца. На него певицата ще изпълни най-големите си хитове. Музикален директор е Борислав Бояджиев – Борче, който е селектирал бенда за концерта. Красивото женско присъствие на сцената ще се допълва от беквокалите на формация Тринити. Хореограф на шоуто, за което Михаела и танцьорите активно репетират, е Радина Точева от RiO Crew.  

Последните месеци са изпълнени с много нови предизвикателства за българската певица. Миналата година тя издаде втория си самостоятелен албум – "Нова страница", а в началото на февруари излезе и видеото към песента, носеща същото име. Михаела Филева за първа година е жури в настоящия сезон на музикалното предаване "Гласът на България". Там е ментор редом с Иван Лечев, Графа и Камелия.

Кариерата на талантливата изпълнителка започва след участието й в музикален риалити формат през 2011 г., където бива забелязана от лейбъла Монте Мюзик, с който тя подписва договор. От тогава досега тя има десетки популярни сингли, дуети и два успешни албума зад гърба си.

ТОП СЪБИТИЯ

МАЙКЪЛ БОЛТЪН

20:00ч. 18.07.2019 Зала 1