• ПРЕНАСОЧЕНИ СЪБИТИЯ В ЗАЛА 1

  Във връзка с противоепидемичните мерки и заповеди на Министерство на здравеопазването за забрана на масови прояви на закрито, екипът на НДК е в активен диалог с външните организатори на събитията за намиране на най-доброто решение за всяко отделно събитие, както и пренасочване на провеждането му за по-късни дати.

 • НДК СТАРТИРА КАМПАНИЯ "ВРЕМЕ ЗА ЛИЧНО ОБЩУВАНЕ С ИЗКУСТВОТО" В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

  Целта e НДК да продължи да поддържа непрекъсната дигитиална комуникация със своите зрители, партньори и клиенти, докато трае кризисната ситуация с епидемията от коронавирус. Чрез кампанията екипът на НДК ще акцентира върху малко известни факти от историята и дейността на двореца през годините, ще припомня моменти от емблематични културни и конгресно-конферентни събития и по този начин ще подготвя аудиторията си за предстоящата догодина 40-годишнина от създаването на най-големия културен и конгресно-конферентен център в Югоизточна Европа.

 • ИНФОРМАЦИОННИЯТ ЦЕНТЪР НА НДК Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ В ДЕЛНИЧЕН ДЕН ОТ 09.00 ДО 19.00 Ч.

  Информационнният център на НДК отговаря на телефони: 02/916 6300 и 02/916 6400 и е на разположение на зрителите и партньорите ни от 09.00 до 19.00 ч. всеки делничен ден. Може да се обръщате към него за информация, свързана с новите дати на пренасочените събития от програмата на НДК и процедурите с билети.

 • БИЛЕТНИЯТ ЦЕНТЪР НА НДК ПРЕУСТАНОВЯВА РАБОТА ДО 12 АПРИЛ

  Във връзка удължаване на противоепидемичните мерки със Заповед РД -01-154/26.03.2020 г. на Министерство на здравеопазването Билетният център на НДК прекратява работа до 12 април 2020 г. включително.

 • НДК ЩЕ ОСВЕТИ СГРАДАТА В БЪЛГАРСКИЯ И ЕВРОПЕЙСКИЯ ФЛАГ В ЗНАК НА СОЛИДАРНОСТ КЪМ ИЗВЪНРЕДНАТА СИТУАЦИЯ С КОРОНАВИРУСА

  Визуалното послание цели да въздейства ободряващо върху емоциите на хората и да поддържа българския дух и чувството за взаимност.

 • НДК Е В АКТИВЕН ДИАЛОГ С КУЛТУРНИТЕ ОПЕРАТОРИ ЗА НАМИРАНЕ НА РЕШЕНИЕ ЗА ВСЯКО ОТМЕНЕНО СЪБИТИЕ

  В НДК се провеждат два типа събития – такива, които НДК продуцира и е в състояние да вземе решения как да процедира с тях във връзка с превантивните мерки срещу коронавируса, както и такива, които са организирани от външни оператори на културни събития. Решенията за тях се взимат изцяло от външните организатори.

 • ПРЕУСТАНОВЯВАТ СЕ ПОСЕЩЕНИЯТА НА КУЛТУРНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ В НДК

  Във връзка cъс Заповед на Министъра на здравеопазването и с цел превенция срещу епидемията от коронавирус НДК създава следната организация: Преустановяваме посещенията на културните мероприятия в НДК, считано от 08 март 2020 г. до второ нареждане. Това включва събитията във всички зали и пространства, управлявани от НДК, вкл. Театър Азарян, ДНК-пространство на съвременен танц и пърформанс, Артгалерия, кино „Люмиер Лидл”, Литературен клуб „Перото”, както и Нов театър и зала „В парка” в сградата на Малкото НДК.

 • МИХАИЛ БИЛАЛОВ СЕ ЗАВРЪЩА КАТО МАФИОТ

  След култовата си роля на мафиота Джаро в сериала „Под прикритие“ Михаил Билалов се превъплъщава в нов герой от ъндърграунда. Актьорът влиза в ролята на ексцентричен подземен бос в първия си комедиен моноспектакъл „Бум-Бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър“. Премиерата е на 15 май в зала 3 на НДК от 20:00 часа.

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

КАЛЕНДАР
ВСИЧКИ СЪБИТИЯ