• ВСИЧКИ ПРОСТРАНСТВА ЗА КУЛТУРА В НДК СЕ ЗАПАЗВАТ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ РАЗВИВАТ

  Театър Азарян, ДНК-пространство за съвременен танц и пърформанс, Литературен клуб „Перото“ и кино „Люмиер Лидл“ запазват своята дейност и ще продължават да се развиват като съществена част от културното портфолио на НДК. В същото време под натиска на настоящата тежка ситуация и непредвидимото за момента бъдеще на събитийния, културен и конгресен сектор ръководството на Двореца пристъпва към вътрешно преструктуриране и оптимизация на процесите с цел да се съхрани дейността дори и в по-ограничен мащаб.

 • ХИТОВИЯТ МУЗИКАЛЕН СПЕКТАКЪЛ „РИТЪМ ЕНД БЛУС“ 1 НА МАЛЪК ГРАДСКИ ТЕАТЪР „ЗАД КАНАЛА“ ГЛЕДАМЕ НА 13 ЮЛИ НА ПЛАТФОРМА А6

  Цяла плеяда звезди, сред които Христо Мутафчиев, Филип Аврамов, Албена Михова, Стоян Младенов, Петър Калчев и още, ви очакват на 13 юли на Платформа А6 от 20:00 часа, за да представят един необикновен спектакъл – „Ритъм енд блус“ 1 /Малък градски театър „Зад канала“/, изграден изцяло върху музика.

 • МЛАДЕЖКИЯТ ТЕАТЪР „НИКОЛАЙ БИНЕВ” ИЗБРА ПЛАТФОРМА А6 ЗА ЛЯТНА СРЕЩА С ПУБЛИКАТА

  Платформа А6 в Парка зад НДК ще посрещне две от най-успешните представления за деца и възрастни на Младежки театър „Николай Бинев” – „Пинокио” и „Разделям двойки по домовете”. Вълнуващи мигове, забавни моменти и много лятно настроение очакват малките и големи посетители на Платформа А6. Летните театрални срещи с публиката ще се състоят в новото мултифункционалното събитийно пространство на открито при строго спазване на противоепидемичните мерки. За сигурността и спокойствието на зрителите е осигурена дори специална допълнителна дезинфекция с озонова технология на входа на платформата.

 • БИЛЕТНИЯТ ЦЕНТЪР ЩЕ РАБОТИ ОТ 11.00 ДО 20.30 ЧАСА

  Касите на Билетен център ще продават билети за събитията от програмата на "Платформа А6", както и за всички фиксирани и пренасочени събития от културния календар на София, които по традиция се продават в НДК.

 • ПРЕНАСОЧЕНИ СЪБИТИЯ В ЗАЛА 1

  Във връзка с противоепидемичните мерки и заповеди на Министерство на здравеопазването за забрана на масови прояви на закрито, екипът на НДК е в активен диалог с външните организатори на събитията за намиране на най-доброто решение за всяко отделно събитие, както и пренасочване на провеждането му за по-късни дати.

 • ИНФОРМАЦИОННИЯТ ЦЕНТЪР НА НДК Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ В ДЕЛНИЧЕН ДЕН ОТ 10.00 ДО 18.00 Ч.

  Информационнният център на НДК отговаря на телефони: 02/916 6300 и 02/916 6400 и е на разположение на зрителите и партньорите ни от 10.00 до 18.00 ч. всеки делничен ден. Може да се обръщате към него за информация, свързана с новите дати на пренасочените събития от програмата на НДК и процедурите с билети.

ПОРУЧИК БЕНЦ
21:00ч. 14.07.2020 Лятна сцена Нов театър – НДК
ТЪРНОВСКАТА ЦАРИЦА
21:00ч. 15.07.2020 Лятна сцена Нов Театър – НДК
ДВА БИЛЕТА ЗА ПАРИЖ
21:00ч. 20.07.2020 Лятна сцена Нов театър – НДК
АНТИУТОПИЯ ОТ ИЗОЛАТОРА
21:00ч. 21.07.2020 Лятна сцена Нов Театър – НДК

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

КАЛЕНДАР
ВСИЧКИ СЪБИТИЯ