ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

ТРЕТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛА ЗА ОРИГИНАЛНИ ДИЗАЙНЕРИ И АРТИСТИ NIGHT MARKET

13 Sep, 2018

Третото издание на мащабния еднодневен фестивал за оригинални дизайнери и артисти Night Market ще се проведе на 13-ти октомври в НДК със старт 18:00 часа.

Събитието, вдъхновено от подобни Лондонски и Ню Йорски ивенти, случващи се от средата на 90-те до наши дни, дава възможност за изява на млади творци, както и възможност за среща на публиката със специално подбрани и значими за градската култура брандове.

В следобедната си, изложителска част, събитието представлява алтернативно пространство, пълно с най-разнообразни и неочаквани стоки, събрани на едномясто: стрийт-арт мода от млади дизайнери, ръчно изработени аксесоари, secondhand-селектори, аксесоари за улични спортове, принтове и други.
В парти частта си, стрийт-арт базарът прераства в електронно парти, включващо DJ сетове на едни от най-иновативните диджеи на българската сцена.

Форматът има зад гърба си две успешни издания в Полиграфическия комбинат, който вече се оказа тесен запубликата за фестивала, а събитието също такае обект на интерес от страна на международните гости на столицата. За това тази година домакин на събитието е Национален Дворец на Културата в партньорство с Go Guide
 
Участници до тук: