ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

С „ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА” И „АПАРТ” ТЕАТЪР АЗАРЯН СЕ ВКЛЮЧВА В НОЩ НА ТЕАТРИТЕ

7 Nov, 2019

Театър Азарян се включва в тазгодишното издание на Нощта на театрите с две от най-знаковите си представления – „Островът на съкровищата” и „Апарт”.
Страховитият пират Флинт ще отплава заедно с кораба си към мистериозен остров на 16 ноември от 16:30 ч. , а историите на едни от най-големите актьори и режисьори може да видите в същия ден от 20:00 ч.

Създаден по популярния приключенски роман на Робър Луис Стивънсън, „Островът на съкровищата” потапя публиката в една магическа приказка за скрити съкровища и страховити пирати. Представлението е подходящо както за големите, така и за по-малките авантюристи. Освен специалното участие на големия актьор Христо Мутафчиев, в спектакъла играят още Стелиан Радев, Августина-Калина Петкова, Елена Нацариду, Явор Вълканов, Михаил Сървански, Димитр Несторов, Елица Костова, Васил Витанов, Нено Койнарски, Иван Станчев, Виктор Иванов, Деян Жеков, Денис Хаят и Шахин Шехзен.  А режисьор на „Островът на съкровищата” е Анастасия Събева, позната на публиката от друго знаково представление на Театър Азарян -  „Кралят елен”.

Документалният спектакъл „Апарт” на младия режисьор Илко Ганев вече има своята запалена публика на сцена „Backstage” на Театър Азарян. Той представя непознатите и вълнуващи истории на едни от най-успешните актьори и режисьори в България, базирани на истински разкази и интервюта от сборника „Артисти със сребро в косите”. Те са пресъздадени в спектакъла от младите таланти Надя Керанова, Севар Иванов, Бориса Сарафова, Антъни Пенев, Димитър Крумов и Петя Бончева.

Билети за „Островът на съкровищата” може да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн тук.
Билети за „Апарт” може да закупите от касите на Билетен център – НДК и оналйн тук.