ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС НДК ПУСКА ДОПЪЛНИТЕЛНИ БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА НА МАЙКЪЛ БОЛТЪН

17 Юли, 2019

Поради изключителния интерес към продуцирания от Национален дворец на културата концерт на неповторимия Майкъл Болтън на 18 юли в зала 1, НДК пуска допълнителни билети на цени от 57, 67 и 77 лв.

Световноизвестната звезда и любимец на поколения – Болтън вчера пристигна в България в страхотно настроение. Певецът бе посрещнат във ВИП салона на летището от председателя на Съвета на директорите – Борислав Велков. Болтън раздаде автографи и се снима с група фенове, които го чакаха на летището, а той им обеща истински вълнуващ концерт и много изненади на 18 юли.

Майкъл Болтън споделя, че в турнето си, озаглавено „The Symphony Sessions Tour“, включва най-популярните си песни и други композиции в аранжименти, подходящи за симфоничен оркестър. Изпълнителят на „When a Man Loves a Woman“ знае, че феновете обожават класическите му хитове, защото ги свързват с важни моменти от живота си, именно това ги води на негови концерти. Според Болтън най-мощната енергия от пеенето, която може да изпита, е, когато е на живо пред своята публика и всеки негов концерт се превръща в нещо специално.

Билети за концерта можете да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg