ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

ОФИЦИАЛНА ПРЕМИЕРА НА НОВИЯ БЪЛГАРСКИ ФИЛМ „ВЕЗДЕСЪЩИЯТ” В ЗАЛА 1 НА НДК

4 Sep, 2017

На 10 октомври в зала 1 на НДК ще се състои официалната премиера на новия филм на Илиян Джевелеков “ВЕЗДЕСЪЩИЯТ”. От 13 октомври лентата тръгва по всички кина в България.

 

Билетите за премиерата са вече в продажба в билетния център на НДК и онлайн в www.ticketportal.bg, бензиностанции OMV и книжарници Booktrading.

 

Преди прожекцията по червения килим ще минат актьорите и екипът на филма. Изпълнители на главните роли са: Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Весела Бабинова, Тони Минасян, Анастасия Лютова, Михаил Мутафов, Борис Луканов, Ирмена Чичикова, Георги Стайков, Валери Рангелов, Мария Славчева.

 

„Мирамар филм” е продуцент и разпространител на успешните продукции “Дзифт” и “LOVE.NET”, които се радваха на изключително висок зрителски интерес. “ВЕЗДЕСЪЩИЯТ”, който третира актуалната тема за тайното видеонаблюдение през личната история на своя герой Емил (Велислав Павлов), е едно от най-очакваните заглавия за годината и премиерата в зала 1 на НДК ще бъде кулминацията на мащабна рекламна кампания. Копродуцент на филма е Нова Телевизия, последователна в политиката си да подкрепя българското кино.

 

Националният дворец на културата е партньор на филма и специално за бляскавата премиера ще бъде осветен в червено – препратка към червената точка RECнавсевиждащотооконавидеокамерата.

Можете да закупите билет за събитието онлайн от ТУК.

 

 

 

ТОП НОВИНИ