КОНЦЕРТ "КОЛЕДНИ ЗВЕЗДИ"

16 Декември 2013, Понеделник 19:00
Зала 1

КОНЦЕРТ "КОЛЕДНИ ЗВЕЗДИ"


16 декември, 19:00 ч.,  Зала 1


Билети за концерта на касите на НДК