ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

ВЕЗДЕСЪЩИЯТ

15:30ч. 14.10.2017 кино Люмиер Лидл

След успеха на “Дзифт” и “LOVE.NET” Мирамар филм представя новата си продукция “ВЕЗДЕСЪЩИЯТ”. Филмът съчетава яростната енергия на “Дзифт”, впечатлил световните фестивали с оригинална визия, увлекателен разказ, запомнящи се персонажи и модерна тематика на безспорния касов хит “LOVE.NET”.

Премиерата на “Вездесъщият” е едно от най-престижните киносъбития за сезона. Филмът тръгва по екраните в цялата страна след официалната премиера в Зала 1 на НДК.

Преди прожекцията по червения килим ще минат актьорите и екипът на филма. Изпълнители на главните роли са: Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Весела Бабинова, Тони Минасян, Анастасия Лютова, Михаил Мутафов, Борис Луканов, Ирмена Чичикова, Георги Стайков, Валери Рангелов, Мария Славчева.

В центъра на историята е писателят и шеф на рекламна агенция Емил, който постепенно се вманиачава в това да следи всички около себе си със скрити камери. Но невинното “хоби” се превръща в мания, която му донася както забавни моменти, така и много нежелани истини. През погледа на Емил, филмът поставя под въпрос личното пространство в съвременния свят, в който СРС-тата и камерите за видеонаблюдение ни заобикалят отвсякъде. “Само една истина в повече може да теубие” е прозрението на Емил. А той е научил много повече от една неподозирана тайна…

“ВЕЗДЕСЪЩИЯТ”е вторият игрален филм на Илиян Джевелеков след“LOVE.NET”. Зад камерата той работи отново със същия екип - сценарият е на Матей Константинов и Илиян Джевелеков, оператор е Емил Христов, художник – Георги Димитров.

Продуцентският екип на Мирамар филм си партнира с НДК за организацията на това събитие. Филмът е финансиран от Националния Филмов Център, в копродукция с Нова Телевизия и се разпространява от Мирамар филм и Лента.

ТОП СЪБИТИЯ

BEST OF SWING

20:00ч. 05.12.2018 Зала 1