ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

The Simon & Garfunkel Story

20:00ч. 12.10.2017 зала 1

Нима наистина минаха 50 години откакто най-успешният дует на всички времена записа първия си No1 хит - сингълът "Sound of silence”?

След огромният си успех в Лондонският Уест Енд на сцената на театър "Leicester Square", "The Simon and Garfunkel Story" (Историята на Саймън и Гарфънкъл) е най-успешното мюзикълно-пътуващо шоу в света в последните месеци! Музикалният спектакъл е в чест на живота и кариерата на фолк/рок сензациите ПолСаймън и Арт Гарфънкъл.

С участието на звездите на West End и Bradway Чарлз Картър в ролята на  Арт Гарфънкъл и Сам О'Ханлън като Пол Саймън и целият състав от талантливи актьори-музиканти, "The Simon and Garfunkel Story" ще ви отведе назад през 60-те години на миналият век във времената наречени "Groovy". Той разказва историята на двете мега звезди Пол Саймън и Арт Гарфънкъл - от тяхното скромно начало като Rock N Roll дует "Том и Джери", след това продължавайки през огромният им успех, драматична раздяла и завръщане с невероятният концерт в Central Park, New York през 1981 година събрал повече от 500 000 зрители.

С помощта на огромен прожекционен екран, шоуто ни връща в оригиналните снимки и кадри от онова време, като едновременно с това на сцената ще свири жива банда изпълняваща всичките им прочути хитове - 'Mrs Robinson', 'Cecilia', 'Bridge Over Troubled Water', 'Homeward Bound', 'Sound of Silence' и много други.

През последните месеци във Великобритания, Холандия, Швеция, Австралия, Сингапур, Израел и много други страни, шоуто винаги изправя на крака многохилядната си публика. Една вечер която не е за изпускане!

"Изумително!" - Илейн Пейдж, BBC Radio 2
"АВТЕНТИЧНО и вълнуващо" - The Stag
"Истинско удоволствие" - The Metr
"Разтърсващи цялото тяло ХАРМОНИИ" - The Daily Recor
"За първи път, наистина може да се вярва на възбудената публика!" - British Theatre Guide
 
Това са само част от отзивите в най-престижните медии на Острова.
 
В България такъв вид шоу идва за първи път! Малцина са българите успели преди 30-40 години да присъстват на живо по време на концертите на двете легенди. Това сантиментално-музикално пътешествие ще остави без дъх много различни поколония от родната публика жадна за истинска музика.

ТОП СЪБИТИЯ

BEST OF SWING

20:00ч. 05.12.2018 Зала 1