ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

Пролетен базар на книгата

10:00ч. 02.06.2019 Фоайета ет. 0 - 3

От 28 май до 2 юни НДК отново ще бъде домакин на най-голямото пролетно книжно изложение у нас – „Пролетен базар на книгата“
Любимото пролетно събитие отново ще предложи на многохилядната си публика вълнуваща разходка сред хиляди книги, представяйки над 160 български книгоиздатели и книготърговци на три нива в НДК - фоайета от етаж 0 до 3.
В рамките на шестте дни на изложението посетителите ще могат да се насладят на традиционната културна програма, наситена с премиери на книги, четения и срещи с български и чуждестранни автори. На щандовете на издателствата, както и на сцената на културната програма, която за първи път ще се проведе на Мраморно фоайе, предстоят десетки срещи с автограф с български писатели и поети.

Паралелно с Пролетния базар на книгата ще се проведе и Софийски международен литературен фестивал за деца и младежи.
 Програмата на второто издание на Фестивала също ще бъде на Мраморно фоайе в НДК и ще се състои от разнообразни събития, подходящи за всякакви възрастови групи - срещи с автори, преводачи и художници от България и чужбина, изложба, театрална постановка и майсторски клас по творческо писане. 

Пълната програма на фестивала може да намерите на https://kids.literaryfest.org/.
___
Работно време на изложението:
28 май - 01 юни от 10:00 ч. до 20:00 ч.
02 юни от 10:00 ч. до 18:00 ч.