ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

НОЩ НА КНИГИТЕ ЗА ХАРИ ПОТЪР: ФАНТАСТИЧНИ ЖИВОТНИ

11:00ч. 18.02.2018 Литературен клуб "Перото"

Събитието ще се състои на 18 февруари
 
За втора поредна година Литературен клуб „Перото“ ще се присъедини към ежегодното честване на „Нощ на книгите за Хари Потър“. Събитието ще се състои на 18 февруари (неделя), а вълшебната тема тази година е Фантастични животни, включваща идеи от всичките седем книги от поредицата, както и от допълнителните книги от колекцията на хогуортската библиотека.

В „Перото“ младите магьосници, вещици и мъгъли ще имат възможност да вземат участие във вечер, изпълнена със забавни игри, фантастични животни, четения от любимите книги за Хари Потър и зверски главоблъсканици. Всичко ще започне, когато Разпределителната шапка избере кой участник в кой дом да бъде разпределен и четирите дома ще се състезават за точки в хода на събитието.
 
В „Нощ на книгите за Хари Потър“ ще се включи и „Корпусът за бързо гърмене“ – неформална студентска организация към Софийски университет „Св. Климент Охридски“. В нея участват настоящи, бивши и понякога бъдещи студенти-химици. Целта им е да популяризират науката химия и да покажат, че освен важна за нашия живот, тя е и много забавна.

Участието в събитието е безплатно, така че си вземете доброто настроение и цялата фенска страст и заповядайте в „Перото”!
 
ПЪЛНИТЕ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В „НОЩ НАКНИГИТЕ ЗА ХАРИ ПОТЪР“ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ В СЪБИТИЕТО!
 

ТОП СЪБИТИЯ

АПАРТ

19:00ч. 30.01.2019 Театър Азарян