ЦИРК ЕЛУАЗ

12 Април 2014, Събота 19:00
Зала 1

ЦИРК ЕЛУАЗ


12 и 13 април /събота и неделя/, 19:00 ч., зала 1


 

Организатор: София Мюзик Ентърпрайсис

Билети на касите на НДК и в мрежата на ТикетпроЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ - ЦИРК ЕЛОАЗ!


Цирк Елуаз представя цирковото изкуство по съвсем нов и модерен начин от 1993 г. насам. Оригинално съчетава цирк с театър, танци и музика. От 2010 г. Цирк Елуаз е партньор на Цирк дю Солей. Двете компании споделят обща творческа визия и са получили международно признание в развлекателната индистрия.

 

С десет оригинални продукции, Цирк Елуаз е представил над 4000 шоута в 440 града в 40 държави. Трупата участва в множество фестивали по целия свят и е носител на престижни отличия, сред които 10 награди и медали от Световния фестивал на цирковото изкуство в Париж, Gemini и Broadway’s Drama Desk Awards. Представленията им се играят на Бродуей и Уест Енд.


iD е най-популярният спектакъл на Цирк Елуаз, отличаващ се с много енергични изпълнения и комбиниращ цирково изкуство с шеметни танци. Шоуто ни представя трупа от 15 акробати и изпълнители, а невероятното изживяване се допълва от ефектна мултимедия, както и от електронен и рок саундтрак. Дръзките акробатични изпълнения са в комбинация с енергията на уличните танци, като по този начин придават нов облик на модерния цирк.


БИЛЕТИ

Билетите за спектакъла iD на Cirque Éloize са на

изключително достъпни цени

от 40 до 90 лева 

 

Деца до 10-годишна възраст ще влизат безплатно на шоуто!